Welkom bij de Needse Motor Club

De Needse Motor Club is een nationaal en internationaal bekende vereniging.
Zij werd opgericht 8 oktober 1956, met als doel het bevorderen van de motorsport en hetgeen daarmee in de ruimste zin verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.
De N.M.C. telt circa 160 leden inclusief donateurs.
Door het organiseren van diverse toertochten bieden wij aan zowel de beginnende als de gevorderde motorrijder/ster een gevarieerd evenementen programma.

Het toerseizoen van onze club is in principe het gehele jaar, maar begint voor de meeste leden in april en eindigt in oktober.
We rijden het gehele zomerseizoen diverse toertochten.
Ook aan evenementen georganiseerd door andere verenigingen wordt deelgenomen.
De leden/donateurs kunnen aan de evenementen gezamenlijk of individueel deelnemen.

Om kennis te maken met de club worden er jaarlijks enkele evenementen georganiseert die
ook toegankelijk zijn voor niet leden. Deze evenementen worden ook aangekondigd in de lokale dagbladen.