Supertoertocht

34e Supertoertocht 2020 (alleen voor NMC leden)

De Super Toer Tocht voor 2020 is beschikbaar vanaf 1 april 2020 !

Zoals elk jaar is ook nu weer een Super Toer beschikbaar. Deze is door jullie op een geschikt moment zelf te rijden. De Super Toer is te downloaden vanaf zaterdag 1 april (geen grapje, is elk jaar zo…) via onze website. Mocht het downloaden niet lukken (je hebt een inlog nodig) dan kan je hem ook aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Super Toer is (gratis) te downloaden voor leden van de Needse Motor Club, login op de website en dan kan je via het 'leden menu' onderaan de website op downloads klikken. Of via deze link kan je ook de bestanden vinden, uiteraard moet je ook dan inloggen. Er is een GPX versie voor Basecamp beschikbaar, met naast de routes ook als Tracks zodat vooral op nieuwere navigatie apparaten de route zonder problemen en vooral verschillen kan worden ingelezen. Na het downloaden is het aan te raden de routes wel even te herberekenen, als je de Tracks gebruikt hoeft dit uiteraard niet.