tall image
2013 - NAR - Needse April Rit

Elk jaar in de maand april:  Needse April RitDe Needse Motor Club
Organiseert

narsmall
  

20e Needse April Rit

Zondag 28 April 2013

 

Een toertocht voor motoren van ± 215 km over veel kronkelige wegen en langs diverse fraaie plekjes.

Het is dit jaar een leuke route geworden waarbij we eigenlijk niet zo ver uit de buurt gaan. De route voert ons door het mooie Hof van Twente richting de Holterberg waarna we de IJssel opzoeken en de mooie bochten van de IJsseldijk. Daarna gaan we richting Twello en Zutphen waarna we via mooie binnenwegen weer terug naar Neede rijden.

 

Opgave en vertrek tussen 9.00 en 12.00 uur.

De Route is ook op Garmin GPS te verkrijgen ! 

Is je toestel versie afhankelijk stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
met je versie nummer en wij zorgen dat hij beschikbaar komt bij de inschrijving.


Bat ter Haar Tel.: 0545 – 29 64 49
Email NAR
 

GPS Route:Bij de inschrijving zullen wij klaar staan met 2 computers, voorzien van Mapsource .

Wij beschikken over een voeding voor de Streetpilot 26xx/27xx/28xx serie.
Een USB cable voor de modellen ZUMO, Streetpilot 26xx/27xx/28xx serie,
Quest en GPSMAP276C/278C is aanwezig.
.

Download het affiche in A4 Formaat: Volgt.


De start en finish van de NAR is bij ons club café: 
GPS: N52 08.400 E6 36.623

CR De Olde M?lle
Diepenheimseweg 21 Neede
(Bij de Needse Molen)
Download Waypoint
CR de Olde Molle

 


De Needse April Rit staat ook vermeld op de: KNMV Toerkalender 2013

info volgt
 


Onstaan, heden en verleden
van de Needse April Rit

In het verleden werd er door de Needse Motor Club de alom bekende NEMO-rit (Needse Modder rit) georganiseerd, doordat het steeds moeilijker werd , i.v.m. het milieu, om een dergelijke Enduro rit te organiseren en omdat de belangstelling van de NMC leden meer uitging naar het toeren dan naar de enduro is door de Needse Motor Club besloten om hiervoor in de plaats een toer rit te organiseren. Aan deze toer rit wordt landelijke bekendheid gegeven middels dagbladen, weekbladen, regionale bladen , TV-kranten , KNMV-kalender, LOOT-Kalender, Leaflets , posters en radio interviews.


Service, Service en nog eens Service.


Bij deze toer tocht wordt getracht de deelnemers een fraaie en zorgeloze route aan te bieden, dit houdt o.a. in dat er zo weinig mogelijk verkeerslichten worden gepasseerd en dat er niet door grote/drukke steden wordt gereden.
Tankmogelijkheden worden op de route beschrijving aangegeven, onderweg hoeft je hiernaar niet naar te zoeken!

Halverwege de toertocht welke doorgaans een lengte heeft van 180 tot 200 Km is er gelegenheid om te pauzeren, op deze pauzeplaats (café, restaurant, hotel of combinatie hiervan) is men op de hoogte van jouw komst, men is dus ingesteld op een groot aantal bezoekers op deze dag.

Route Controle Team 


Al voor dat s'morgens de inschrijving wordt geopend is de gehele route gereden en zijn eventuele onvoorziene wegblokkeringen (straatfeesten, dorpsfeesten en andere evenementen waarbij het problemen kan geven doordat er een grote hoeveelheid motorrijders passeert) doorgegeven aan de start/finish plaats , zodat er direct een omleiding aan de deelnemers mee gegeven kan worden.
Wanneer er gedurende de dag van de NAR een wegblokkering onstaat zal op deze plaats een omleiding middels NMC-pijlen worden aangegeven. 

Kwaliteits waarborging

Elke jaar zal de Needse April Rit worden georganiseerd aan de hand van het 'NMC-Draaiboek voor toertochten' , indien er verbeteringen zijn wordt dit draaiboek aangepast, je kan dus elk jaar genieten van een kwalitatief hoogstaande toertocht.

 

 

 

 

 

STT
STT
STT
Calender
STT
STT