tall image
van MapSource naar BaseCamp

van MapSource naar BaseCamp

Veel leden van de NMC hebben een Garmin (Zumo of Nuvi), en gebruiken voor het maken en laden van routes het programma MapSource van Garmin.mapsourcediscontinued

Nu zijn er al een tijdje geen updates meer te downloaden voor MapSource en kan je op de Garmin site het programma BaseCamp downloaden. Helemaal duidelijk was het nog steeds niet, maar Garmin is echt gestopt met ontwikkelen van MapSource en zal voortaan alleen maar updates voor BaseCamp uitbrengen. MapSource blijft voorlopig wel beschikbaar maar de experts van Waypoint weten ook niet precies wanneer er een einde komt aan MapSource en de ondersteuning daarvan.

basecampWil je beginnen met BaseCamp en je weet niet precies hoe, dan heeft Waypoint wel een paar instructie filmpjes op internet gezet. Klik hier om naar het onderwerp te gaan. Ze zijn ook op Youtube te vinden onder deze link en Waypoint heeft zelfs een eigen Youtube kanaal dat je hier kan vinden.

Binnen de NMC toercommissie zullen wij in de volgende vergadering eens overleggen hoe we hier nu mee om moeten gaan, het heeft nog geen haast en het kaart materiaal is hetzelfde dus voor de routes zal het, als het goed is, geen verschil opleveren.

 

STT
STT
STT
Calender
STT
STT