tall image
Technische middag

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Technische middag
Contact Bennie Lansink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische middag; zaterdag 30 januari 2016 om 14.00 uur
Een kijkje achter de schermen bij  Motor Centrum Eibergen.
Ze hebben een werkplaats die goed is uitgerust met zeer moderne apparatuur. Een vermogens testbank is daar een van de speerpunten  van hun werkplaats.
Medewerker  Michel  kan ons veel vertellen over het vermogen van onze motor en alle problemen die daar bij komen kijken, zeker nu met de moderne ontwikkelingen  zoals  ABS, Traction controle en andere elektronica. Vragen als, kan mijn motor werkelijk wel zoveel vermogen leveren als dat in de brochure staat vermeld?, kunnen daar beantwoordt worden.
Daarom zou het interessant zijn om met onze club eens een kijkje te nemen achter de schermen hoe  daar een motor wordt onderhouden. Maar ook zaken als, banden keuze, onderhoud en welke eventuele accessoires kan er op mijn motor worden gemonteerd. Verder hebben ze ook een mooi assortiment aan motorkleding . Een mooie gelegenheid om ook daar eens rond te kijken.
Kortom genoeg om te zien en te horen  op z’n winterse zaterdag middag. Onder het genot van een bakje koffie en een drankje kan het een gezellige middag worden.

Locatie MCE, Nijverheidsstraat 12, 7151 HN Eibergen