tall image
Pekelrit 2015

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Pekelrit 2015
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een van de regels uit onze statuten is dat wij de leden ook in de winterperiode proberen bij elkaar te brengen. In de wekelijkse mountainbike tochtjes kwamen enkele NMC-leden elkaar ook in het bos op de mountainbike tegen en tijdens een kop koffie, kan ook iets anders zijn geweest, ontsproot het idee om een MTB-tocht te organise-ren. Dit werd gedoopt tot “Pekelrit” refererend naar het wegdek waar nog wat res-tanten van de winterpekel op ligt en de overgang van de leden van de mountain-bike naar de gemotoriseerde tweewieler. Inmiddels hebben we het eerst lustrum al gevierd en zijn we de tel al bijna kwijtgeraakt. Unieke van deze pekelrit is wel de pauzeplaats waar enkel partners van de sportievelingen de inwendige mens met koffie, soep en broodjes verzorgen. Ook na de tijd is uniek want na een in-spanning is het goed ontspannen. Met een frissen versnapering en een lekkere bal gehakt worden er nog spannende verhalen vertelt waarbij de ene het sterker kan vertellen dan de ander.
Dus NMC-leden: als je een beetje sportief bent, beschikt over een mountainbike en de uitdaging aandurft om 30-40 kilometer te fietsen nodigen wij je van harte uit om op zondag 1 maart op de fiets te stappen. Starten bij de Olde Mölle en eindigen bij een van de deelnemers. Hou je mail in de gaten voor de exacte tijden.
Voor vragen kan je terecht bij Paul D. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.